Kedves Látogató! Weboldalunk használatával jóváhagyod a Cookie-k használatát.

Friss hírek

arr3Technikai szünet 2018. 02. 20 - 27.2018. 02. 20 - 27. között a kiszállítás szünetel! Megrendeléseteket ezen idő alatt is leadhatjátok,... arr3INGYENES kiszállítás 20.000 Ft felett20.000 Ft feletti vásárlás esetén a házhoz szállítás futárszolgálattal bankkártyás vagy átutalásos... arr314 napos pénzvisszafizetésNem tetszett? Sajnáljuk! A csomag kézhezvételétől számított 14 napon belül ha visszajuttatod nekünk...

Elérhetőségeink

Color Cat Design
www.colorcatdesign.hu
Telefonszám: +36 70 943-0921, +36 30 575-0403
Írjon nekünk
Ügyfélszolgálat:
H - P: 9:00 - 17:00

» 14 napos elállás űrlap

TUDNIVALÓK AZ EGYSZERŰ VISSZAKÜLDÉSHEZ

 

Ha szeretnéd a Terméket visszaküldeni, először is írásban értesíts minket erről úgy, hogy kitöltöd az alábbi "Termék visszaküldés űrlapot".

Az űrlap kitöltését követően a kézhezvételt követő 14 napon belül juttasd vissza nekünk az alábbi címre a visszaküldeni kívánt terméket / termékeket: ColorCat Design, 2510 Dorog, Bécsi út 43. F épület, Bécsi Udvar

Bizonyosodj meg róla, hogy a visszaküldeni kívánt termék megfelel a visszaküldési feltételeknek!

 

FIGYELEM!

  • A visszaküldés díja Téged terhel!
  • Hiányos, sérült termék visszavásárlására nincs lehetőség, ezért kérjük, hogy visszaküldés esetén a termékeket gondosan csomagold vissza és törékeny termék esetén törékeny kezeléssel ad fel a csomagot.
  • Amennyiben a termék árának visszatérítését választod és a termék a visszaküldési feltételeknek megfelel, visszautaljuk Neked a termék vételárát a visszaküldési űrlapon megadott bankszámlaszámra 14 napon belül (amennyiben a visszaküldeni kívánt terméket bankkártyával fizetted ki, úgy a vételár visszafizetése is ilyen módon fog történni).
14 napos elállás bejelentéséhez szükséges űrlap
Megrendelésed sorszáma: *
Megrendelő neve: *
Kézhezvétel időpontja (ellenőrizzük): * img
Számla sorszáma: *
A visszaküldendő termék(ek) megnevezése: *
A visszaküldendő termék(ek) cikkszáma: *
A visszaküldendő termék(ek) darabszáma: *
Visszaküldés oka:
Bankszámlaszám, ahova a visszautalást kéred: *
 
N2Y2YjM0