Kedves Látogató! Weboldalunk használatával jóváhagyod a Cookie-k használatát.


Fizetés
Fizetési módok

 

A webshopban jelenleg 3 féle módon fizethetsz:

 
UTÁNVÉT

Ha ezt a fizetési módot választod, akkor tudnod kell, hogy ezt a szállítást végző szolgáltatók felárért biztosítják, azaz ebben az esetben 350 Ft utánvét kezelési költséget kell fizetned. Ilyenkor a futár / postás / Posta Pont alkalmazott átveszi tőled a készpénzt, beviszi a cég központjába, ők befizetik a saját bankszámlájukra, majd néhány nap múlva átutalással kifizetik az összeget a mi számlánkra. Azaz ez a kezelési költség fedezi a pénzed mozgásával kapcsolatos bank díjakat és az ügyintézők munkadíját.

Ha Te ezt a fizetési módot választod, akkor raktáron lévő termék esetén már a feldolgozást követő napon átadjuk a futárnak a terméket, vagy - a készlet elérhetőség függvényében - megrendeljük a terméket a beszállítónktól.


ÁTUTALÁS

Ebben az esetben a megrendelés leadását követő 3 munkanapon belül kérjük, hogy utald át az összeget a ColorCat Design webshop számlájára. Csak az összeg beérkezését követően indítjuk hozzád a csomagot, illetve hozatjuk be beszállítóinktól a megrendelt terméket (a termék adatlapján találod az "elérhetőség" mezőben a rendelkezésre állás időt). Ez azt jelenti, hogy a kiszállítási idő annyi nappal hosszabbodik, ahány nappal később érkezik meg hozzánk a befizetés.

Ha átutalással fizetsz, kérheted a termék későbbi kézbesítését is, azaz, ha csak egy bizonyos napon vagy azon a helyen, ahova szeretnéd kérni a terméket, vagy netán ajándékba küldenéd, és szeretnéd, ha díszcsomagolással, kísérő üzenettel stb. együtt a barátod / családtagod szülinapján érkezne meg a csomag, akkor ezt átutalásos fizetés esetén biztosítani tudjuk Neked. Ha ilyen kérésed lenne, jelezd a megjegyzés rovatban, és kollégáink felveszik Veled a kapcsolatot.

Sőt! Átutalásos fizetés esetén 350 Ft-ot spórolsz, ugyanis ennyi lenne a kezelési költség, ha utánvéttel, azaz készpénzben szeretnéd fizetni a szállítást.

Bankszámlaszámunk: OTP Bank Zrt. 11773401-00071822-00000000

Számlatulajdonos: Fenyvesi Nikoletta e.v.


KÉSZPÉNZ

Jelenleg készpénzes fizetést nem fogadunk el.


BANKKÁRTYA - BARION SMART GATEWAY HASZNÁLATÁVAL

Ha a bankkártyás fizetést választod, a megrendelést követően rögtön átirányítunk a Barion Smart Gateway fizetési felületre, így a fizetés azonnal megtörténik, ami azt jelenti, hogy a rendelésed feldolgozását követően (maximum 1 munkanap) a raktáron lévő terméket rögtön el is küldjük Neked, illetve elindítjuk a külföldi beszállítóktól a termékek behozatalát (lásd termék adatlap, elérhetőségi idő).

Ha bankkártyával szeretnél fizetni, akkor feltételezzük, hogy már ismered ennek a módját, de azért röviden leírjuk, hogy mi a teendőd, illetve ismertetjük a Barion rendszerét. 

Amint elfogadtad a szerződési feltételeket és leadtad a megrendelésedet, megjelenik az alábbi oldal. Itt - amennyiben még nincs saját Barion fiókod - válaszd a jobb oldali ablakot: "Fizess bankkártyával!", add meg bankkártyád adatait és az e-mail címedet, majd kattints az "Elfogadom az Általános Szerződési Feltételeket" gombra (természetesen miután elolvastad őket), ellenőrizd le még egyszer a vásárlásod részleteit (az oldal tetején a ColorCat Design ikon mellett láthatod a "vásárlás részletei" linket, erre kattintva megnézheted kosarad tartalmát, jobb oldal pedig láthatod a fizetendő végösszeget). Ha mindennel elégedett vagy, kattints a "Fizetek" gombra. 

A fizetést követően átirányít Téged a Barion Smart Gateway egy aloldalra, ahol tájékoztat Téged a fizetés sikerességéről vagy esetleges sikertelenségéről. Itt lehetőséged nyílik regisztrálni a Barion rendszerbe egy jelszó megadásával (így a megadott e-mail címedhez a Barion Smart Gateway hozzákapcsolja bankszámlád adataid, és a jövőben nem kell újra begépelnek, ha olyan webáruházban vásárolsz, amely ezt a rendszert használj). Ha nem szeretnél élni ezzel a lehetőséggel, kattints a "Nem szeretnék regisztrálni" gombra, majd a "Tovább"  gombra, ami így visszairányít Téged a ColorCat Design webáruházba.

Mennyibe kerül Neked ez a fizetés? A bankkártyádat díjmentesen használhatod (ellentéteben a legtöbb átutalásos fizetés esetén), és a fizetési mód választása semmilyen extra költséggel nem jár webáruházunknál sem.

Mennyire biztonságos a bankkártyás fizetés Barion Smart Gateway használata esetén?  A vásárlók fizethetnek Visa, Electron, MasterCard, Maestro, American Express kártyáikkal. A vásárlóknak a kártya használat valamint a Barion tárca is ingyenes. A Barion Smart Gateway fizetőkapun bárki fizethet bankkártyával, egyszerűen bankkártya adatainak megadásával, nem szükséges előzetes regisztráció. A Barion tárcával rendelkező felhasználók azonban kényelmesebben fizethetnek, ezért minden fizetésnél van lehetőség regisztrációra. A Barion az egyetlen hazai MNB engedéllyel működő e-pénz kibocsátó, és mint ilyen, köteles banki biztonságot megvalósítani. Ezen felül rendelkezik a bankkártya társaságok által előírt PCI DSS minősítéssel is, így jogosultak kártyaadatokat kezelni. Hálózatuk biztonságát az Ukatemi etikus hacker csapat próbálta feltörni, eredménytelenül. Bővebb információ: www.barion.com

Ha bankkártyával fizetsz, kérheted a termék későbbi kézbesítését is, azaz, ha csak egy bizonyos napon vagy azon a helyen, ahova szeretnéd kérni a terméket, vagy netán ajándékba küldenéd, és szeretnéd, ha díszcsomagolással, kísérő üzenettel stb. együtt a barátod / családtagod szülinapján érkezne meg a csomag, akkor ezt bankkártyás fizetés esetén biztosítani tudjuk Neked. Ha ilyen kérésed lenne, jelezd a megjegyzés rovatban, és kollégáink felveszik Veled a kapcsolatot. 

 

Impresszum

ColorCat Design

E-mail cím: info(a)colorcatdesign.hu

M2FhZWFl