Kedves Látogató! Weboldalunk használatával jóváhagyod a Cookie-k használatát.

Friss hírek

arr314 napos pénzvisszafizetésNem tetszett? Sajnáljuk! A csomag kézhezvételétől számított 14 napon belül ha visszajuttatod nekünk...

Elérhetőségeink

ColorCat Design
www.colorcatdesign.hu
Telefonszám: +36 70 943-0921
Írjon nekünk
Ügyfélszolgálat: H - P: 9:00 - 17:00
csak emailben tudunk infót adni a megrendelésekről

Ötletek

Itt találod videóinkat, hogy Te is könnyedén elkészíthesd következő alkotásodat.

Ebben a videóban megmutatjuk Neked, hogyan tudod a gyertyatüskét egy dróttal egyszerűen helyettesíteni. Miért hasznos ez? Egyrészt a drót jóval olcsóbb, illetve nem is akad kéznél mindig gyertyatüske. Arról nem is beszélve, hogy vannak olyan díszek, amikre egyszerűen nem passzol, nem mutat jól, ha a gyertya alatt "kilóg" a tüske. Spitz (dobverő, azaz hosszú vékony formájú) és szögletes vagy nagyobb méretű gyertyákhoz például igen körülményes tüskét beszerezni. Szóval ez az ötlet mindig jól jöhet. Ha amiatt aggódnál, hogy így a viasz lefolyik a díszedre, megnyugtatunk, ez gyertyatüske használata esetén is megtörténhet. Ha ettől tartasz, akkor használj belső égésű gyertyát, aminek a pereme mindig magasabban marad, a viasz nem folyik le az oldalán, hanem a perem által alkotott kehelyben marad. Többnyire a mártott gyertyák ilyenek.

 

 
 

Néhány tobozból szalag és falfesték segítségével látványos ajtódekorációt készíthetsz. Mi kell hozzá: toboz, drót, fúró (csavarbehajtó) és egy vékony fúrószár, ragasztópisztoly és ragasztórúd, szalag és festék.

 

 
 
YjlhZ