Kedves Látogató! Weboldalunk használatával jóváhagyod a Cookie-k használatát.

Friss hírek

arr314 napos pénzvisszafizetésNem tetszett? Sajnáljuk! A csomag kézhezvételétől számított 14 napon belül ha visszajuttatod nekünk...

Elérhetőségeink

ColorCat Design
www.colorcatdesign.hu
Telefonszám: +36 70 943-0921
Írjon nekünk
Ügyfélszolgálat: H - P: 9:00 - 17:00
csak emailben tudunk infót adni a megrendelésekről

Szállítás
Szállítási szabályzat

 Csak azokat a megrendeléseket szállítjuk ki, amelyek elérik - szállítási díj nélkül - a minimum rendelési értéket.  A rendelés minimum értéke: 2000 Ft.

 

A feltüntetett árak belföldi, azaz Magyarország területén belül történő szállításra vonatkoznak! Külföldre nem szállítunk!

 

20.000 Ft felett bankkártyával vagy átutalással történő fizetés esetén a házhoz szállítás futárszolgálattal ingyenes! 

 

 

Átutalás

Utánvét Bankkártya Készpénz
Házhoz szállítás futárszolgálattal

1250 Ft

1600 Ft 1250 Ft -
PostaPont 1550 Ft 1900 Ft 1550 Ft
Csomagautomata

1450 Ft

1900 Ft 1450 Ft -
GLS csomagpont

1150 Ft

1500 Ft 1150 Ft -
Személyes átvétel (Dorog)

ingyenes

- ingyenes

ingyenes

   

SZÁLLÍTÁSI MÓDOK RÉSZLETESEN

A ColorCat Design webshopban leadott rendelésedhez az alábbi szállítási módok közül választhatsz:

 

1. STANDARD FUTÁR

 

Amennyiben házhoz szeretnéd rendelni a csomagodat, ezt a szállítási módot válaszd, és mi futárszolgálattal küldjük el a megrendelésedet.

Mennyibe kerül a szállítás? A házhoz szállítás díja 1250 Ft, ha átutalással vagy bankkártyával fizetsz, de ha megrendelésed értéke meghaladja a 20.000 Ft-ot és bankkártyával vagy átutalással fizetsz, a szállítás INGYENES!

Fizethetsz-e készpénzzel? Amennyiben utánvéttel szeretnél fizetni, a szállítási díj 1600 Ft lesz.

Mikor kapod meg a csomagot? Az összekészítést követően 1-3 munkanapon belül kerülnek kiszállításra, összekészítéssel együtt kb. 4-5 munkanap.

Amennyiben a termékadatlapon nem az szerepel az elérhetőségnél, hogy a termék raktáron van, hanem megadtuk, hogy hány nap alatt érkezik be raktárunkba a termék (általában 4-5 munkanap), akkor a raktárunkba történő beérkezést követő 1-3 munkanapon belül történik meg a kiszállítás. Minden esetben e-mail-ben értesítünk, amint a futárhoz került a csomagod. Figyelem! Ha több terméket rendeltél, akkor a csomagot akkor küldjük ki, ha minden választott termék megérkezett a raktárunkba. 

Hogyan jut el hozzád a csomag? A csomagokat futárszolgálat viszi el Neked a megadott címre, munkanapokon napközben 8 - 17 óra között, ezért fontos, hogy olyan címet adj meg, ahol a megadott időtartamban tartózkodik valaki (munkahely, nagyi címe stb.), aki átveheti a csomagodat. Ha ezt nem tudod biztosítani, inkább válaszd a GLS Csomagpontra, PostaPontra, MOL PostaPontra, vagy Csomagautomatához történő csomagszállítást. A futárszolgálat a kiszállítást kétszer kísérli meg. Ha másodszor sem sikerül időpontot egyeztetned a futárral, a csomagot visszaszállítják hozzánk, és Neked szállítási díj fizetési kötelezettséged keletkezik, amit átutalással kell rendezned az általunk megküldött számla alapján.

Fontos! A csomagot átvételkor mindig ellenőrizd le, mert aláírásoddal igazolod, hogy azt sértetlen állapotban, egészben átvetted. Az időpontra történő szállítást a futárszolgálat nem tudja vállalni, de kérhetsz másik napra kiszállítást. Kérjük minden esetben olyan mobiltelefonszámot adj meg, amin a futár el is tud érni. 

 

 3. GLS csomagpont 

A GLS-sel feladott csomagok gyorsan és biztonságban megérkeznek. Megbízható csomagszállítás rövid határidőkkel - ez a GLS egyik erőssége. A belföldi csomagok a feladást követő munkanapon kézbesítésre kerülnek. A GLS hétfőtől-péntekig normál munkaidőben kézbesíti a csomagokat.

Fontos! A csomagot átvételkor mindig ellenőrizd le, mert aláírásoddal igazolod, hogy azt sértetlen állapotban, egészben átvetted. A szállítási mód igénybe vételéhez olyan e-mail cím és telefonszám megadása szükséges, amin a szolgáltató garantáltan el tud Téged érni!

Mennyibe kerül a szállítás? A szállítás díja mindössze 1150 Ft, ha átutalással vagy bankkártyával fizetsz.

Fizethetsz-e készpénzzel? Amennyiben utánvéttel szeretnél fizetni, akkor a szállítási díj 1500 Ft.

Mikor kapod meg a csomagot? Az összekészítést követően 1-3 munkanapon belül kerülnek kiszállításra, összekészítéssel együtt kb. 4-5 munkanap. Amennyiben a termékadatlapon nem az szerepel az elérhetőségnél, hogy a termék raktáron, hanem megadtuk, hogy hány nap alatt érkezik be raktárunkba a termék (általában 4-5 munkanap), akkor a raktárunkba történő beérkezést követő munkanapon adjuk át a csomagodat a futárnak. Minden esetben e-mail-ben értesítünk, amint a futárhoz került a csomagod. Figyelem! Ha több terméket rendeltél, akkor a csomagot akkor küldjük ki Neked, ha minden választott termék megérkezett a raktárunkba. A rendelésed állapotát folyamatosan nyomon követheted, ha bejelentkezel a webshopba.

Hogyan jut el hozzád a csomag? A GLS futárszolgálat viszi el az általad kiválasztott GLS csomagpontra. Mi küldünk Neked egy értesítést, amikor a csomagot átadtuk a futárnak, az GLS pedig küld Neked egy e-mail-t arról, hogy már átvehető a csomagod a megadott helyszínen, és hogy meddig tárolják azt ott. Ha a megadott határidőig nem veszed át, akkor a csomagot visszaküldik nekünk. 

 

4. POSTAPONT 

Ha PostaPonton (MOL vagy megadott postafiók) szeretnéd átvenni a csomagodat, nincs más teendőd, mint kiválasztani ezt a szállítási módot a megrendelésben és kiválasztani a térképes választó segítségével az általad preferált PostaPontot. A PostaPontok listáját itt találod: PostaPont kereső. A legtöbb MOL PostaPonton éjjel-nappal átveheted a csomagodat és bankkártyával is fizethetsz. A szállítási mód igénybe vételéhez olyan e-mail cím és telefonszám megadása szükséges, amin a szolgáltató garantáltan el tud Téged érni!

Mennyibe kerül a szállítás? A szállítás díja mindössze 1550 Ft, ha átutalással vagy bankkártyával fizetsz.

Fizethetsz-e készpénzzel? Amennyiben utánvéttel szeretnél fizetni, akkor a szállítási díj 1900 Ft.

Mikor kapod meg a csomagot? Az összekészítést követően 1-4 munkanapon belül kerülnek kiszállításra, összekészítéssel együtt kb. 4-6 munkanap.

Amennyiben a termékadatlapon nem az szerepel az elérhetőségnél, hogy a termék raktáron, hanem megadtuk, hogy hány nap alatt érkezik be raktárunkba a termék (általában 4-5 munkanap), akkor a raktárunkba történő beérkezést követő munkanapon adjuk át a csomagodat a futárnak. Minden esetben e-mail-ben értesítünk, amint a futárhoz került a csomagod. Figyelem! Ha több terméket rendeltél, akkor a csomagot akkor küldjük ki Neked, ha minden választott termék megérkezett a raktárunkba. A rendelésed állapotát folyamatosan nyomon követheted, ha bejelentkezel a webshopba.

Hogyan jut el hozzád a csomag? A csomagokat mi elvisszük a postára, ahonnan az MPL futárszolgálat viszi el az általad kiválasztott PostaPontra. Mi küldünk Neked egy értesítést, amikor a csomagot postára adtuk, az MPL pedig küld Neked egy e-mail-t arról, hogy már átvehető a csomagod a megadott helyszínen, és hogy meddig tárolják azt ott. Ha a megadott határidőig nem veszed át, akkor a csomagot visszaküldik nekünk. 

Mekkora lehet maximum a csomag? A PostaPontra kért csomag maximum 30 kg tömegű lehet, míg MOL PostaPontra maximum 20 kg-os csomagot kérhetsz. A termékeknél feltüntetésre kerül azok súlya és rendszerünk automatikusan számolja a csomagod összsúlyát. A küldemény maximális hossza 200 cm lehet, a három különböző oldalbeli kiterjedése együttesen nem haladhatja meg a 300 cm-t. Ha a súly meghaladja a fenti mennyiséget, nem tudod kiválasztani a PostaPontra történő szállítást, ha a mérete miatt nem tudjuk Neked PostaPontra küldeni a csomagot, arról kollégáink tájékoztatnak e-mail-ben.

 

5. CSOMAGAUTOMATA

Az országban már 47 helyen működik Csomagautomata, ahol éjjel-nappal, 0-24 órában veheted át a megrendelt termékeket. A Csomagautomaták listáját itt találod: Csomagautomata kereső. A szállítási mód igénybe vételéhez olyan e-mail cím és telefonszám megadása szükséges, amin a szolgáltató garantáltan el tud Téged érni! A Csomagautomatánál ÍGY veheted át csomagodat!

Mennyibe kerül a szállítás? A szállítás díja mindössze 1450 Ft, ha átutalással vagy bankkártyával fizetsz.

Fizethetsz-e készpénzzel? FIGYELEM! Csomagautomatánál kizárólag bankkártyás fizetéssel tudsz utánvéttel kért csomagot átvenni, max. 100.000 Ft-os utánvét összegig. Amennyiben utánvéttel szeretnél fizetni, akkor a szállítási díj 1900 Ft.

 

Mikor kapod meg a csomagot? Az összekészítést követően 1-4 munkanapon belül kerülnek kiszállításra, összekészítéssel együtt kb. 4-6 munkanap.

Amennyiben a termékadatlapon nem az szerepel az elérhetőségnél, hogy a termék raktáron, hanem megadtuk, hogy hány nap alatt érkezik be raktárunkba a termék (általában 2-5 munkanap), akkor a raktárunkba történő beérkezést követő munkanapon adjuk át a csomagodat a futárnak. Minden esetben e-mail-ben értesítünk, amint a futárhoz került a csomagod. Figyelem! Ha több terméket rendeltél, akkor a csomagot akkor küldjük ki Neked, ha minden választott termék megérkezett a raktárunkba. A rendelésed állapotát folyamatosan nyomon követheted, ha bejelentkezel a webshopba.

Hogyan jut el hozzád a csomag? A csomagokat mi elvisszük a postára, ahonnan az MPL futárszolgálat viszi el a kiválasztott Csomagautomatához. Mi küldünk Neked egy értesítést, amikor a csomagot postára adtuk, az MPL pedig küld Neked egy e-mail-t is arról, hogy már átvehető a csomagod a megadott helyszínen, és hogy meddig tárolják azt ott. Ha a megadott határidőig nem veszed át, akkor a csomagot visszaküldik nekünk, és az ÁSZF-nek megfelelően a kiszállítás és visszaszállítás díját is meg kell térítened nekünk.

Mekkora lehet maximum a csomag? A Csomagautomatához kért csomag maximum 20 kg-os lehet, a méretei pedig a becsomagolást követően sem haladják meg az 50x31x35 cm-t és az áru értéke és az árufizetés (utánvétel) összege maximum 100.000 Ft lehet. Tehát például nem összecsukható esernyőt biztosan nem tudunk Neked Csomagautomatához kézbesíteni. Ha a súly meghaladja a fenti mennyiséget, nem tudod kiválasztani a Csomagautomatához történő szállítást, ha pedig a mérete miatt nem tudjuk Neked Csomagautomatához küldeni a csomagot, arról kollégáink tájékoztatnak e-mail-ben. 

 

6. SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

Jelenleg a ColorCat Design webáruház termékeit Dorogon átveheted ingyenesen az átvételi pontokon.

Mennyibe kerül a szállítás? A személyes átvétel INGYENES

Fizethetsz-e készpénzzel? Igen, személyes átvétel esetén készpénzben, illetve előre utalással és online bankkártyával fizethetsz. 

Fizethetsz-e átutalással? Igen, és ez teljesen ingyenes.

Mikor kapod meg a csomagot? A rendelésedet 2 munkanapon belül feldolgozzuk. A csomag általában 4-5 munkanapon belül vehető át, amiről e-mail-ben értesítünk.

Hol veheted át személyesen a csomagodat? 

  • Dorog: 2510 Dorog, Bécsi út 33., -  Pillangó Dekor bolt, előre egyeztetett időpontban

     

NTg1NWEy