Kedves Látogató! Weboldalunk használatával jóváhagyod a Cookie-k használatát.

Friss hírek

arr3Technikai szünet 2018. 02. 20 - 27.2018. 02. 20 - 27. között a kiszállítás szünetel! Megrendeléseteket ezen idő alatt is leadhatjátok,... arr3INGYENES kiszállítás 20.000 Ft felett20.000 Ft feletti vásárlás esetén a házhoz szállítás futárszolgálattal bankkártyás vagy átutalásos... arr314 napos pénzvisszafizetésNem tetszett? Sajnáljuk! A csomag kézhezvételétől számított 14 napon belül ha visszajuttatod nekünk...

Elérhetőségeink

Color Cat Design
www.colorcatdesign.hu
Telefonszám: +36 70 943-0921, +36 30 575-0403
Írjon nekünk
Ügyfélszolgálat:
H - P: 9:00 - 17:00

Népszerű


» Szállítási módok
Szállítási szabályzat

 

Csak azokat a megrendeléseket szállítjuk ki, amelyek elérik - szállítási díj nélkül - a minimum rendelési értéket.  A rendelés minimum értéke: 2000 Ft.

 

A feltüntetett árak belföldi, azaz Magyarország területén belül történő szállításra vonatkoznak! Szállítunk külföldre is, de ebben az esetben a szállítási díjakról kérjük érdeklődj e-mail-ben!

 

20.000 Ft felett bankkártyával vagy átutalással történő fizetés esetén a házhoz szállítás futárszolgálattal ingyenes! 

 

 

Átutalás

Utánvét Bankkártya Készpénz
Házhoz szállítás futárszolgálattal

950 Ft

1300 Ft 950 Ft -
GLS Csomagpont

850 Ft

1200 Ft 850 Ft -
PostaPont

1100 Ft

1450 Ft 1100 Ft -
Csomagautomata

1100 Ft

1450 Ft 1100 Ft

-

Személyes átvétel (Dorog)

ingyenes

- -

ingyenes

   

SZÁLLÍTÁSI MÓDOK RÉSZLETESEN

A ColorCat Design webshopban leadott rendelésedhez az alábbi szállítási módok közül választhatsz:

 

1. STANDARD FUTÁR

Amennyiben házhoz szeretnéd rendelni a csomagodat, ezt a szállítási módot válaszd, és mi futárszolgálattal küldjük el a megrendelésedet.

Mennyibe kerül a szállítás? A házhoz szállítás díja 950 Ft, ha átutalással vagy bankkártyával fizetsz, de ha megrendelésed értéke meghaladja a 20.000 Ft-ot és bankkártyával vagy átutalással fizetsz, a szállítás INGYENES!

Fizethetsz-e készpénzzel? Amennyiben utánvéttel szeretnél fizetni, a szállítási díj 1300 Ft lesz.

Mikor kapod meg a csomagot? A raktáron lévő termékre leadott rendelések 1-3 munkanapon belül kerülnek kiszállításra. 

Amennyiben a termékadatlapon nem az szerepel az elérhetőségnél, hogy a termék raktáron van, hanem megadtuk, hogy hány nap alatt érkezik be raktárunkba a termék (általában 2 - 4 munkanap), akkor a raktárunkba történő beérkezést követő 1-3 munkanapon belül történik meg a kiszállítás. Minden esetben e-mail-ben értesítünk, amint a futárhoz került a csomagod. Figyelem! Ha több terméket rendeltél, akkor a csomagot akkor küldjük ki, ha minden választott termék megérkezett a raktárunkba. 

Hogyan jut el hozzád a csomag? A csomagokat futárszolgálat viszi el Neked a megadott címre, munkanapokon napközben 8 - 17 óra között, ezért fontos, hogy olyan címet adj meg, ahol a megadott időtartamban tartózkodik valaki (munkahely, nagyi címe stb.), aki átveheti a csomagodat. Ha ezt nem tudod biztosítani, inkább válaszd a GLS Csomagpontra, PostaPontra, MOL PostaPontra, vagy Csomagautomatához történő csomagszállítást. A futárszolgálat a kiszállítást kétszer kísérli meg. Ha másodszor sem sikerül időpontot egyeztetned a futárral, a csomagot visszaszállítják hozzánk, és Neked szállítási díj fizetési kötelezettséged keletkezik, amit átutalással kell rendezned az általunk megküldött számla alapján.

Fontos! A csomagot átvételkor mindig ellenőrizd le, mert aláírásoddal igazolod, hogy azt sértetlen állapotban, egészben átvetted. Az időpontra történő szállítást a futárszolgálat nem tudja vállalni, de kérhetsz másik napra kiszállítást. Kérjük minden esetben olyan mobiltelefonszámot adj meg, amin a futár el is tud érni. 

 

2. GLS Csomagpont


Ha GLS csomagponton szeretnéd átvenni a csomagodat, nincs más teendőd, mint kiválasztani ezt a szállítási módot a megrendelésben és kiválasztani az átvételipont kereső segítségével az általad preferált GLS Csomagpontot. A csomagpontok listáját itt is megtalálod: GLS csomagpontok. A szállítási mód igénybe vételéhez olyan e-mail cím és telefonszám megadása szükséges, amin a szolgáltató garantáltan el tud Téged érni!

Mennyibe kerül a szállítás? A szállítás díja mindössze 850 Ft, ha átutalással vagy bankkártyával fizetsz.

Fizethetsz-e készpénzzel? Amennyiben utánvéttel szeretnél fizetni, akkor a szállítási díj 1200 Ft.

Mikor kapod meg a csomagot? A raktáron lévő termékre leadott rendelések 1-3 munkanapon belül kerülnek kiszállításra. 

Amennyiben a termékadatlapon nem az szerepel az elérhetőségnél, hogy a termék raktáron, hanem megadtuk, hogy hány nap alatt érkezik be raktárunkba a termék (általában 2-4 munkanap), akkor a raktárunkba történő beérkezést követő munkanapon adjuk át a csomagodat a futárnak. Minden esetben e-mail-ben értesítünk, amint a futárhoz került a csomagod. Figyelem! Ha több terméket rendeltél, akkor a csomagot akkor küldjük ki Neked, ha minden választott termék megérkezett a raktárunkba. A rendelésed állapotát folyamatosan nyomon követheted, ha bejelentkezel a webshopba.

 

4. POSTAPONT 

Ha PostaPonton (MOL vagy megadott postafiók) szeretnéd átvenni a csomagodat, nincs más teendőd, mint kiválasztani ezt a szállítási módot a megrendelésben és kiválasztani a térképes választó segítségével az általad preferált PostaPontot. A PostaPontok listáját itt találod: PostaPont kereső. A legtöbb MOL PostaPonton éjjel-nappal átveheted a csomagodat és bankkártyával is fizethetsz. A szállítási mód igénybe vételéhez olyan e-mail cím és telefonszám megadása szükséges, amin a szolgáltató garantáltan el tud Téged érni!

Mennyibe kerül a szállítás? A szállítás díja mindössze 1100 Ft, ha átutalással vagy bankkártyával fizetsz.

Fizethetsz-e készpénzzel? Amennyiben utánvéttel szeretnél fizetni, akkor a szállítási díj 1450 Ft.

Mikor kapod meg a csomagot? A raktáron lévő termékre leadott rendelések 1-3 munkanapon belül kerülnek kiszállításra. 

Amennyiben a termékadatlapon nem az szerepel az elérhetőségnél, hogy a termék raktáron, hanem megadtuk, hogy hány nap alatt érkezik be raktárunkba a termék (általában 2-4 munkanap), akkor a raktárunkba történő beérkezést követő munkanapon adjuk át a csomagodat a futárnak. Minden esetben e-mail-ben értesítünk, amint a futárhoz került a csomagod. Figyelem! Ha több terméket rendeltél, akkor a csomagot akkor küldjük ki Neked, ha minden választott termék megérkezett a raktárunkba. A rendelésed állapotát folyamatosan nyomon követheted, ha bejelentkezel a webshopba.

Hogyan jut el hozzád a csomag? A csomagokat mi elvisszük a postára, ahonnan az MPL futárszolgálat viszi el az általad kiválasztott PostaPontra. Mi küldünk Neked egy értesítést, amikor a csomagot postára adtuk, az MPL pedig küld Neked egy e-mail-t arról, hogy már átvehető a csomagod a megadott helyszínen, és hogy meddig tárolják azt ott. Ha a megadott határidőig nem veszed át, akkor a csomagot visszaküldik nekünk. 

Mekkora lehet maximum a csomag? A PostaPontra kért csomag maximum 30 kg tömegű lehet, míg MOL PostaPontra maximum 20 kg-os csomagot kérhetsz. A termékeknél feltüntetésre kerül azok súlya és rendszerünk automatikusan számolja a csomagod összsúlyát. A küldemény maximális hossza 200 cm lehet, a három különböző oldalbeli kiterjedése együttesen nem haladhatja meg a 300 cm-t. Ha a súly meghaladja a fenti mennyiséget, nem tudod kiválasztani a PostaPontra történő szállítást, ha a mérete miatt nem tudjuk Neked PostaPontra küldeni a csomagot, arról kollégáink tájékoztatnak e-mail-ben.

 

5. CSOMAGAUTOMATA

Az országban már 47 helyen működik Csomagautomata, ahol éjjel-nappal, 0-24 órában veheted át a megrendelt termékeket. A Csomagautomaták listáját itt találod: Csomagautomata kereső. A szállítási mód igénybe vételéhez olyan e-mail cím és telefonszám megadása szükséges, amin a szolgáltató garantáltan el tud Téged érni! A Csomagautomatánál ÍGY veheted át csomagodat!

Mennyibe kerül a szállítás? A szállítás díja mindössze 1100 Ft, ha átutalással vagy bankkártyával fizetsz.

Fizethetsz-e készpénzzel? FIGYELEM! Csomagautomatánál kizárólag bankkártyás fizetéssel tudsz utánvéttel kért csomagot átvenni, max. 100.000 Ft-os utánvét összegig. Amennyiben utánvéttel szeretnél fizetni, akkor a szállítási díj 1450 Ft.

 

Mikor kapod meg a csomagot? A raktáron lévő termékre leadott rendelések 1-3 munkanapon belül kerülnek kiszállításra. 

Amennyiben a termékadatlapon nem az szerepel az elérhetőségnél, hogy a termék raktáron, hanem megadtuk, hogy hány nap alatt érkezik be raktárunkba a termék (általában 2-5 munkanap), akkor a raktárunkba történő beérkezést követő munkanapon adjuk át a csomagodat a futárnak. Minden esetben e-mail-ben értesítünk, amint a futárhoz került a csomagod. Figyelem! Ha több terméket rendeltél, akkor a csomagot akkor küldjük ki Neked, ha minden választott termék megérkezett a raktárunkba. A rendelésed állapotát folyamatosan nyomon követheted, ha bejelentkezel a webshopba.

Hogyan jut el hozzád a csomag? A csomagokat mi elvisszük a postára, ahonnan az MPL futárszolgálat viszi el a kiválasztott Csomagautomatához. Mi küldünk Neked egy értesítést, amikor a csomagot postára adtuk, az MPL pedig küld Neked egy e-mail-t is arról, hogy már átvehető a csomagod a megadott helyszínen, és hogy meddig tárolják azt ott. Ha a megadott határidőig nem veszed át, akkor a csomagot visszaküldik nekünk, és az ÁSZF-nek megfelelően a kiszállítás és visszaszállítás díját is meg kell térítened nekünk.

Mekkora lehet maximum a csomag? A Csomagautomatához kért csomag maximum 20 kg-os lehet, a méretei pedig a becsomagolást követően sem haladják meg az 50x31x35 cm-t és az áru értéke és az árufizetés (utánvétel) összege maximum 100.000 Ft lehet. Tehát például nem összecsukható esernyőt biztosan nem tudunk Neked Csomagautomatához kézbesíteni. Ha a súly meghaladja a fenti mennyiséget, nem tudod kiválasztani a Csomagautomatához történő szállítást, ha pedig a mérete miatt nem tudjuk Neked Csomagautomatához küldeni a csomagot, arról kollégáink tájékoztatnak e-mail-ben. 

 

6. SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

Jelenleg a ColorCat Design webáruház termékeit dorogi bemutató termünkben tudod személyesen átvenni.

Mennyibe kerül a szállítás? A személyes átvétel INGYENES.

Fizethetsz-e készpénzzel? Igen, személyes átvétel esetén készpénzben, illetve előre utalással ésbankkártyával fizethetsz. 

Fizethetsz-e átutalással? Igen, és ez teljesen ingyenes.

Mikor kapod meg a csomagot? A rendelésedet 2 munkanapon belül feldolgozzuk, és ha raktáron van a termék, akkor rögtön felvesszük veled a kapcsolatot, hogy időpontot egyeztessünk. Amennyiben a termékadatlapon nem az szerepel az elérhetőségnél, hogy a termék raktáron van, hanem megadtuk, hogy hány nap alatt érkezik be raktárunkba a termék (általában 2-4 nap), akkor a raktárunkba történő beérkezés napján vesszük fel Veled a kapcsolatot, hogy időpontot egyeztessünk. Ha több terméket rendeltél, mi rugalmasak vagyunk, így ebben az esetben akár több részletben is átveheted a megrendelt termékeket, szívesen állunk rendelkezésedre (azaz a raktáron lévő termékeket akár 2 napon belül, a többit pedig amikor beérkezett a raktárunkba).

Hol veheted át személyesen a csomagodat? 

  • ColorCat Design  - Dorog: 2510 Dorog, Bécsi út 43., Bécsi Udvar (Komárom-Esztergom megye, de ne aggódj, Budapesttől mindössze 35 percre található, a 10-es főúton.) Mikor? Előre egyeztetett időpontban. ;)

     

     

NTBkODcxN